Home Fotonieuws Misdaad Zakelijk Sport

TFS 1 pakt ook winst in laatste wedstrijd seizoen
maandag 17 juni 2019 Drachtstercompagnie

In de laatste wedstrijd van het seizoen reisde TFS af naar Beilen om het op te nemen tegen Vitesse. De rood-witten werden in De Kompenije met dikke cijfers aan de kant gezet. Deze dag had de tegenstander een complete offday dus moesten ze vandaag niet worden onderschat. Ook in de laatste wedstrijd wilde TFS de punten mee naar huis nemen om het keurige vijfde plekje op de ranglijst te verstevigen.

In drie minuten werd door tweemaal Monique Postma al een vlotte 0-2 voorsprong genoteerd. TFS bleef voortvarend doorgaan door onder andere scores van Baukje Visser, wat de stand op een 2-6 voorsprong zette. Door een ongelukkige actie met de tegenstander ontstond er bij een TFS-heer een blessure, waardoor Jente Nijboer al vlot in de wedstrijd binnen de lijnen kwam en hiermee zijn debuut in het vlaggenschip van De Kompenijsters maakte. TFS leek toch even uit de wedstrijd te zijn door deze blessure waardoor Vitesse kon aansluiten en net voor rust 9-9 werd genoteerd.

Na rust pakte TFS de draad weer op en wist met vier scores op rij, met onder andere een doelpunt van Jitze van der Vlugt, de stand op 9-13 te zetten. Na de 11-15 wist debutant Jente Nijboer ook een mooie afstander door de korf te gooien en het gaatje naar vijf te brengen. In de laatste minuten was de wedstrijd gespeeld, wist de bal nog wel een aantal keren de korf te vinden en werd de eindstand op 16-19 gezet.

Het team van trainer/coach Evert Bron heeft een mooi, knap seizoen gedraaid, zowel op het veld als in de zaal. Met het beperkte aantal spelers door o.a. blessures moesten er vaak verschillende spelers tussen de lijnen worden gebracht. Volgend seizoen, met ook Evert Bron aan het roer en een nieuwe heer in de selectie, hopen we op (nog) mooiere resultaten.


[ Burgumer (79) gewond na val met fiets
]
[ Doorgaande weg in Tytsjerk krijgt nieuw asfalt
]
[ Brand in CV-ruimte snel onder controle
]
[ Rolcontainer in brand gestoken in tunneltje
]
[ Brandweer blust hokbrand in Harkema
]
[ Hangjongeren zorgen voor overlast op skatebaan
]
[ Kindje (2) behoedt door moeder voor spijkerval
]
[ Wiel breekt van auto op rotonde
]
[ Rottweilers ophitsen tegen Boa's: niet slim
]
[ Holwerder automobilist snijdt politieauto af
]
[ Auto's in botsing op Holwerderweg in Dokkum
]
[ Akkrum bigband debuteert op theaterfestival
]
[ Brugbouwers redden te water geraakte vrouw
]
[ Campus Kollum klaar voor het nieuwe schooljaar
]
[ Uitspraak RvS: Reigersbrug mag dicht voor fietsers
]
[ Gorredijkster gewond na steken met kapotte fles
]
[ Botulisme: tiental dode eenden gevonden in vijver
]
[ Lifeguard auto zwaarbeschadigd op Ameland
]
[ Palingroken langs het kanaal in Jistrum
]
[ Mannen opgepakt na diefstal fiets in Dokkum
]


© WaldNet